«Θα απόλαυσε από ψηλά την κάθε στιγμή ο πατέρας μου - Εντυπωσιάστηκε από τους ΑΕΚτζήδες ο Αλμέιδα»

«Θα απόλαυσε από ψηλά την κάθε στιγμή ο πατέρας μου - Εντυπωσιάστηκε από τους ΑΕΚτζήδες ο Αλμέιδα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, ο οποίος σχολίασε το επετειακό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος των δύο αυτών ιστορικών συλλόγων ήταν συγκλονιστικός. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος άρρηκτα συνδεδεμένος με τους αγώνες του Ελληνισμού. Ο λόγος που δημιουργήθηκε το σωματείο του Απόλλωνα ήταν για τους αγώνες του Ελληνισμου. Έχουμε μια σύνδεση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Όταν έρχεται μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, αξίζει το χειροκρότημα».

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE