Σίσσυ Χρηστίδου: Έστειλε ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Έστειλε ευχές στον Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” και τη συχνότητα του Mega.

Στην έναρξη και λίγο πριν ξεκινήσει με τη θεματολογία, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να στείλει τις ευχές της στον πατέρα της και στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, για την ονομαστική τους εορτή.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE