Καταδικάζει την επίθεση στη Μόσχα η Λευκωσία - Εκφράζει συγκλονισμό και στέλνει συλλυπητήρια

Καταδικάζει την επίθεση στη Μόσχα η Λευκωσία - Εκφράζει συγκλονισμό και στέλνει συλλυπητήρια

Kαταδίκασε σθεναρά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα η Λευκωσία, εκφράζοντας συγκλονισμό και θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους αγαπημένους των θυμάτων.

Το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση του στο X (Twitter), αναφέρει ότι: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τα τραγικά νέα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall στη Μόσχα. Καταδικάζουμε σθεναρά την επίθεση κατά άμαχων πολιτών».

Καταλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους αγαπημένους των θυμάτων».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE