Μήνυμα από τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για την ανάρρωση της Κέιτ Μίτνλετον

Μήνυμα από τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για την ανάρρωση της Κέιτ Μίτνλετον

Μια ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν τις ευχές τους για τη γρήγορη ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον εξέδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρουν: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε μέσω βίντεο την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE