Βροχερό αναμένεται το τριήμερο - Πού θα φτάσει αύριο η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Βροχερό αναμένεται το τριήμερο - Πού θα φτάσει αύριο η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο,θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά, που από το μεσημέρι και μετά καθώς και το βράδυ αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, ενώ τοπικά βροχές, κυρίως στα δυτικό μισό, αναμένονται και την Τρίτη.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE