ΓΓ ΟΗΕ: Ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς τη Γάζα

ΓΓ ΟΗΕ: Ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς τη Γάζα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη για τον βασικό του ρόλο στη διευκόλυνση της δημιουργίας θαλάσσιου διαδρόμου για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, κατά τη συνάντησή τους, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στο περιθώριο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

«Αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το Κυπριακό αλλά και άλλες περιφερειακές εξελίξεις. Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε την Κύπρο για τον βασικό της ρόλο στη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός θαλάσσιου διαδρόμου για την παροχή της τόσο αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα», ανέφερε Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE