ΓΓ ΟΗΕ: Ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς τη Γάζα

ΓΓ ΟΗΕ: Ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς τη Γάζα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη για τον βασικό του ρόλο στη διευκόλυνση της δημιουργίας θαλάσσιου διαδρόμου για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, κατά τη συνάντησή τους, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στο περιθώριο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

«Αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το Κυπριακό αλλά και άλλες περιφερειακές εξελίξεις. Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε την Κύπρο για τον βασικό της ρόλο στη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός θαλάσσιου διαδρόμου για την παροχή της τόσο αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα», ανέφερε Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE