Έλεος! Κι άλλο περιστατικό παιδικής πορνογραφίας – Τι εντόπισαν οι Αρχές στον υπολογιστή του..

Έλεος! Κι άλλο περιστατικό παιδικής πορνογραφίας – Τι εντόπισαν οι Αρχές στον υπολογιστή του..

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν χθες το πρωί έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 24χρονου που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά την έρευνα σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή εντοπίστηκε αρχείο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός αρχείων εικόνας γυμνισμού με τη συμμετοχή ανήλικων παιδιών.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, δύο φορητές μνήμες (USB) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE