Σφραγισμένα «χείλη» για Πελεκάνο – Δύο οι εναπομείναντες θέσεις, η μία με «άρωμα» γυναίκας - Εν αναμονή ανακοινώσεων από το κόμμα

Σφραγισμένα «χείλη» για Πελεκάνο – Δύο οι εναπομείναντες θέσεις, η μία με «άρωμα» γυναίκας - Εν αναμονή ανακοινώσεων από το κόμμα

Αρκετός θόρυβος έχει δημιουργηθεί για τις φήμες που φέρουν τον Μάριο Πελεκάνο να διεκδικεί μια θέση στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ.

Μιλώντας στο «Τ», έγκυρες πηγές από το ΕΛΑΜ, ανέφεραν ότι στο τραπέζι υπάρχουν κάποια ονόματα για την μία από τις δύο εναπομείναντες θέσεις του ψηφοδελτίου του ΕΛΑΜ και προέρχονται από διάφορα κόμματα και την πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο το ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές με την μία από τις δύο θέσεις να έχει «άρωμα» γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις άλλες τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο ανακοινώθηκαν οι Γεάδης Γεάδη, Λίνος Χατζηγεωργίου, Παύλος Ιωάννου και ο Πόλυς Ανωγυριάτης.

Όσον αφορά τις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τα ψηφοδέλτια βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Σωτήρης Ιωάννου για την Δημαρχία Λάρνακας, Λίνος Παπαγιάννης για την Δημαρχία Αμμοχώστου και Μιχάλης Μιχαήλ για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Πάφου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE