Καλομοίρα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα λόγω του άντρα μου»

Καλομοίρα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα λόγω του άντρα μου»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/3) η Καλομοίρα. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, την επιθυμία της να κάνει διεθνή καριέρα στο παρελθόν, ενώ απαντά και για την πικρία που της άφησε η ΕΡΤ σχετικά με τη Eurovision.

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», παραδέχεται αρχικά η Καλομοίρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE