Καλομοίρα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα λόγω του άντρα μου»

Καλομοίρα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα λόγω του άντρα μου»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/3) η Καλομοίρα. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, την επιθυμία της να κάνει διεθνή καριέρα στο παρελθόν, ενώ απαντά και για την πικρία που της άφησε η ΕΡΤ σχετικά με τη Eurovision.

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», παραδέχεται αρχικά η Καλομοίρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE