Οδηγοί Προσοχή: Καραμπόλα με πέντε οχήματα στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση

Οδηγοί Προσοχή: Καραμπόλα με πέντε οχήματα στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση

Καραμπόλα με πέντε οχήματα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ των κυκλικών κόμβων Γερμασόγιας και Λινόπετρας με κατεύθυνση την Πάφο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,έχουν μετακινηθεί τα τρία οχήματα και γίνεται προσπάθεια για μετακίνηση των άλλων δύο οχημάτων.

Από τη σύγκρουση δεν προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί ενώ στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE