Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Νέα προβλήματα παρατηρούν για ακόμη μια φορά οι χρήστες των Facebook, Instagram και Messenger από όλο τον κόσμο.

Μετά το blackout στις πλατφόρμες προ 15 ημερών εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες δυσκολεύονται να scrollάρουν και να δημοσιεύσουν αναρτήσεις κυρίως σε Facebook και Instagram, ακόμη και να επικοινωνήσουν μέσω του Messenger.

Τα προβλήματα πλήττουν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και της Ασίας. Αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται και στην Ελλάδα.

Το DownDetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τις διαδικτυακές διαταραχές, ανέφερε προβλήματα στις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το άνοιγμα ιστοσελίδων και την πρόσβαση των χρηστών σε λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE