Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Νέα προβλήματα παρατηρούν για ακόμη μια φορά οι χρήστες των Facebook, Instagram και Messenger από όλο τον κόσμο.

Μετά το blackout στις πλατφόρμες προ 15 ημερών εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες δυσκολεύονται να scrollάρουν και να δημοσιεύσουν αναρτήσεις κυρίως σε Facebook και Instagram, ακόμη και να επικοινωνήσουν μέσω του Messenger.

Τα προβλήματα πλήττουν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και της Ασίας. Αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται και στην Ελλάδα.

Το DownDetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τις διαδικτυακές διαταραχές, ανέφερε προβλήματα στις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το άνοιγμα ιστοσελίδων και την πρόσβαση των χρηστών σε λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE