Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Social media: Ξανά προβλήματα σε Facebook, Instagram και Messenger

Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Νέα προβλήματα παρατηρούν για ακόμη μια φορά οι χρήστες των Facebook, Instagram και Messenger από όλο τον κόσμο.

Μετά το blackout στις πλατφόρμες προ 15 ημερών εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες δυσκολεύονται να scrollάρουν και να δημοσιεύσουν αναρτήσεις κυρίως σε Facebook και Instagram, ακόμη και να επικοινωνήσουν μέσω του Messenger.

Τα προβλήματα πλήττουν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και της Ασίας. Αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται και στην Ελλάδα.

Το DownDetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τις διαδικτυακές διαταραχές, ανέφερε προβλήματα στις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το άνοιγμα ιστοσελίδων και την πρόσβαση των χρηστών σε λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE