Ποπάι: Ο θρυλικός ναύτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Ποπάι: Ο θρυλικός ναύτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

O Ποπάι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ο εμβληματικός καλόκαρδος ναύτης που πρωτοεμφανίστηκε σε κόμικς στα τέλη της δεκαετίας του ΄20, θα είναι το θέμα μιας νέας ταινίας ζωντανής δράσης από την Chernin Entertainment και την King Features.

Όπως αναφέρει το Variety, η πολλά υποσχόμενη και με μεγάλο προϋπολογισμό παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες.

Το σενάριο υπογράφει ο Μάικλ Καλέο, ενώ πρόκειται για την πρώτη live-action επανεμφάνιση του χαρακτήρα μετά την ταινία «Popeye» του 1980, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς.

H ταινία της Paramount Pictures με προϋπολογισμό $20 εκατ., ήταν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρόμπερτ Όλτμαν και κατέγραψε έσοδα $60 εκατ. παγκοσμίως.

Ο εμβληματικός ναύτης που του αρέσει να καπνίζει πίπα και να τρώει σπανάκι αποκτώντας υπερφυσικές δυνάμεις, γιορτάζει φέτος τα 95 του χρόνια, αφού αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στο κόμικ του 1929 «Thimble Theater», δια χειρός Έλζι Κρ. Σίγκαρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE