Άκουσε την ποινή της 30χρονη – Την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ποσότητα ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή της 30χρονη – Την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ποσότητα ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο Πάφου καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης 14 χρόνων, γυναίκα ηλικίας 30 ετών, αφού βρέθηκε ένοχη στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την εισαγωγή 4 κιλών και 990 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε στις 15/4/2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές. Το Δελτίο Τύπου αρ. 3 ημερομηνίας 19/4/2023 είναι σχετικό.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE