Έμενε στην Κύπρο με άδεια φοιτητή ενώ εργαζόταν παράνομα για 47χρονη

Έμενε στην Κύπρο με άδεια φοιτητή ενώ εργαζόταν παράνομα για 47χρονη

Στην σύλληψη 27χρονου και 47χρονης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης και παράνομης εργοδότησης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19 Μαρτίου στις 12:00 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν στατικό έλεγχο στην Λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαϊδη και ανέκοψαν για έλεγχο διερχόμενη μοτοσικλέτα η οποία οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Πάφου ηλικίας 27 ετών, ο οποίος διαμένει στην Κύπρο με άδεια φοιτητή.

Από τον έλεγχο διαφάνηκε ότι ο 27χρονος εργάζονταν ως διανομέας σε εταιρεία την οποία διαχειρίζεται 47χρονη.

Ο 27χρονος συνελήφθη αυτόφωρα για παράνομη απασχόληση και μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό όπου κλήθηκε και η 47χρονη εργοδότρια του.

Και τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν ακολούθως γραπτώς για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE