Δέχθηκε τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Δέχθηκε τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε απόψε στο Προεδρικό τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Κέρτις Ριντ.

Μετά την συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις. 

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση με τον Προσωπάρχη του ΣΕΑ των ΗΠΑ θα έχει και ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος την Τετάρτη το πρωί.

Εξάλλου, ο κ. Κόμπος αναμένεται να έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με την Υφυπουργό Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ρεέμ Εμπραχίμ Αλ Χασιμί και την Συντονίστρια Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Ανασυγκρότησης του ΟΗΕ για τη Γάζα Σίγκριντ Κάαγκ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE