Εντόπισαν βενζίνη από τα κατεχόμενα στο όχημα 39χρονου - Διατηρούσε μέσα ντεπόζιτο

Εντόπισαν βενζίνη από τα κατεχόμενα στο όχημα 39χρονου - Διατηρούσε μέσα ντεπόζιτο

Ποσότητα καυσίμων βάρους 4,000 λίτρων φέρεται να μετέφερε παράνομα με το όχημά του, από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, 39χρονος ο οποίος ανακόπηκε για έλεγχο χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ κατά τη διάρκεια περιπολίας σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο τον 39χρονο, τον οποίο αντιλήφθηκαν να κινείται από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, οδηγώντας βαν όχημα.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε σε διαμορφωμένο ντεπόζιτο εντός του οχήματος ποσότητα καυσίμων, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για πετρέλαιο κίνησης βάρους 4,000 λίτρων.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε με το όχημά του στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ, όπου κλήθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση λόγω αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE