Εντόπισαν βενζίνη από τα κατεχόμενα στο όχημα 39χρονου - Διατηρούσε μέσα ντεπόζιτο

Εντόπισαν βενζίνη από τα κατεχόμενα στο όχημα 39χρονου - Διατηρούσε μέσα ντεπόζιτο

Ποσότητα καυσίμων βάρους 4,000 λίτρων φέρεται να μετέφερε παράνομα με το όχημά του, από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, 39χρονος ο οποίος ανακόπηκε για έλεγχο χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ κατά τη διάρκεια περιπολίας σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο τον 39χρονο, τον οποίο αντιλήφθηκαν να κινείται από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, οδηγώντας βαν όχημα.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε σε διαμορφωμένο ντεπόζιτο εντός του οχήματος ποσότητα καυσίμων, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για πετρέλαιο κίνησης βάρους 4,000 λίτρων.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε με το όχημά του στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ, όπου κλήθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση λόγω αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.