Σάλος με τα ρωσικά ΜΜΕ που «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο

Σάλος με τα ρωσικά ΜΜΕ που «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο

Αναστάτωση προκάλεσε η ψευδής είδηση του θανάτου του βασιλιά Καρόλου, που διέρρευσε από ρωσικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της βρετανικής πρεσβείας στη Ρωσία.

Η «είδηση» αυτή βασίστηκε σε «ανώνυμες πηγές» και σε μια «ψεύτικη ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ»

Όπως μετέδωσε ο Independent είχαν κοινοποιήσει μια φωτογραφία, προϊόν επεξεργασίας με photoshop, στο οποίο είχε τοποθετηθεί και το λογότυπο των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ και έγραφε: «Η ακόλουθη ανακοίνωση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τα ανάκτορα. Ο Βασιλιάς πέθανε απροσδόκητα χθες το απόγευμα».

Εσπευσμένα διέψευσε με ανακοίνωσή της την είδηση η βρετανική πρεσβεία τη Ρωσία

«Τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του βασιλιά Κάρολου III της Μεγάλης Βρετανίας είναι ψευδή».

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE