Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία στην οποία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και σε χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, λόγω μηχανικής βλάβης, φορτηγό όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη.

Ως εκ τούτου η αριστερή λωρίδα έχει κλείσει.
 
Οδηγοί προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και τήρηση των αποστάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12:40):

Η αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας στο ύψος της εξόδου Κοτσιάτη, η οποία ήταν κλειστή λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού οχήματος, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Οδηγοι προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE