Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Χωρίς προβλήματα και παράπονα κύλησε η Καθαρά Δευτέρα όσον αφορά τις αγορές των καταναλωτών.

Μιλώντας στο Themaonline, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης ανέφερε ότι αν και το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ήταν πιο φθηνό από το περσινό, εν τούτοις επικράτησε η αίσθηση ότι οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί προς την ποσότητα αλλά όχι προς την ποικιλία των προϊόντων για το καθιερωμένο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι – Δείτε τις τιμές - Πίνακες

Ο λόγος για τον οποίο οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί, σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα ερωτηθείς αν προέκυψαν παράπονα από πλευράς καταναλωτών σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν, ενδεχομένως όμως, να προκύψουν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, συνήθως την Καθαρά Δευτέρα, τα παράπονα είναι λιγότερα σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE