Συγκλονιστικές εικόνες: Υπόγειο στον Στρόβολο γέμισε με... χαλάζι - Έφθασε μέχρι και την οροφή

Συγκλονιστικές εικόνες: Υπόγειο στον Στρόβολο γέμισε με... χαλάζι - Έφθασε μέχρι και την οροφή

Επί ποδός καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε χθες (18/3) το απόγευμα την Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέα Κεττή τα περιστατικά έφτασαν τα 78 και αφορούσαν κυρίως περιοχές του Δήμου Τσερίου και Λατσιών και Στροβόλου και Αγλαντζίας.

Τα περιστατικά αφορούσαν κυρίως αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και ανοίγματα οχετών. Συγκλονιστικές είναι πάντως οι εικόνες από υπόγειο στο Δήμο Στροβόλου, το οποίο γέμισε με χαλάζι και χρειάστηκε να επιστρατευτεί εσκαφέας για να αφαιρεθεί.



Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας εργάζονταν μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE