Χωρίς τέλος οι εξελίξεις: Συνεχίζονται σε αστυνομικό και εκκλησιαστικό επίπεδο οι έρευνες για το σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις: Συνεχίζονται σε αστυνομικό και εκκλησιαστικό επίπεδο οι έρευνες για το σκάνδαλο στη Μονή Αββακούμ

Έρευνες τόσο σε αστυνομικό όσο και εκκλησιαστικό επίπεδο θα συνεχιστούν σήμερα (19/3) αναφορικά με το σκάνδαλο στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα συνεχίσει εκ νέου τις έρευνες η ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου ενώ, από αστυνομικής πλευράς, αναμένεται να συνεχιστεί τόσο η διερεύνηση των καταγγελιών που έγιναν όσο και η λήψη νέων καταθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη Μονή Αββακούμ έφερε χθες (19/3) στο φως της δημοσιότητας το «ThemaOnline».

Στο επίμαχο βίντεο με ημερομηνία 4 Ιανουαρίου 2024, οι μοναχοί φαίνεται να συνομιλούν μεταξύ τους, με ένα από αυτούς να δυσανασχετεί και τον άλλον να τον… καθησυχάζει λέγοντας «εν μας έπιαεν κανένας».

Στη συνέχεια ακούγεται ανάμεσα σε άλλα «εστήσαμε του τούτο… Λοιπόν αν είχαμε κάτι να κρύψουμε να πούμε, επηαίναμε κάπου που εν είχε κάμερα τζαι ήχο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE