Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Το χαλάζι ήταν τόσο πολύ που ενώ σταμάτησε να βρέχει παραμένει στους δρόμους δυσκολεύοντας την τροχαία κίνηση.

Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οχήματα ακινητοποιήθηκαν καθώς ο δρόμος γλιστράει πολύ.

Σύμφωνα με ενημέρωση (18:58) από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κλήσεις μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 56.

Εργάζονται 14 συνεργεία (συμπεριλαμβάνονται 2 από Πολιτική Άμυνα και 2 από SupportCy). Στις προσπάθειες συνδράμουν και οι Δήμοι Στροβόλου, Λευκωσίας και Αγλαντζιάς.

ΝΕΟΤΕΡΟ (19:33): Τα περιστατικά έφτασαν αριθμητικά τα 60. Εργάζονται για διεκπαιρέωση 15 συνεργεία (11 από Π.Υ , 2 από support cy και 2 από Πολιτική Άμυνα). Επίσης εργάζονται συνεργεία από Δήμους Λατσιών, Τσερίου, Στροβόλου και Αγλαντζιάς). Τα περιστατικά αφορούν αρκέτες περιπτώσεις πλημμυρισμένων υπογείων, ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και μικρό αριθμό ρυμουλκύσεων οχημάτων με επιβαίνοντες χωρίς ουσιαστικό κίνδυνο.

Έχουν αποπερατωθεί σχεδόν τα μισά περιστατικά αλλά παραμένουν πλημμυρισμένα μέγαλα σε όγκο υπόγεια που θα πάρει ώρες η άντληση τους. Έχουν κληθεί και εθελοντές Πυροσβέστες και έγινε επίσης ανάκληση προσωπικού.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE