Άνδρας έπεσε σε χαράδρα – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική – Δείτε βίντεο

Άνδρας έπεσε σε χαράδρα – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική – Δείτε βίντεο

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Υπαίθρου Ευρύχου και ο Σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκαν σε διάσωση ατόμου παρά το οδόφραγμα Λεύκας το οποίο κατέπεσε σε χαράδρα.

Ανταποκρίθηκαν επίσης η Αστυνομία, Ε.Φ ασθενοφόρο και η ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Η δυσβατότητα του εδάφους δεν μας επέτρεπε να προσεγγίσουμε εύκολα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

«Παράλληλα με τις προσπάθειες μας να προσεγγίσουμε με διασωστική εξάρτυση επιχείρησε και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ όπου διασώστης κατάφερε να προσεγγίσει πρώτο τον τραυματία, να τον ανασύρει και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας», πρόσθεσε.

Η ΕΜΑΚ αποδεσμεύθηκε πριν αφιχθεί στο περιστατικό.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE