Συναντήθηκε με Αλ Σίσι ο ΠτΔ - Όσα βρέθηκαν στο «τραπέζι» των συνομιλιών

Συναντήθηκε με Αλ Σίσι ο ΠτΔ - Όσα βρέθηκαν στο «τραπέζι» των συνομιλιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα κατ'ιδιαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Η συνάντηση έγινε στο Προεδρικό Παλάτι, στο Κάιρο, στο πλαίσιο της Συνάντησης του Αιγύπτιου Προέδρου με Ευρωπαίους ηγέτες, αναφορικά με τη Στρατηγική και Συνολική Εταιρική Σχέση ΕΕ-Αιγύπτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο Προεδρικό Παλάτι, γύρω στις 2μμ, όπου τον υποδέχθηκε ο Αιγύπτιος ομόλογος τους και στη συνέχεια παρακάθισαν σε κατ΄ιδίαν διμερή συνάντηση.

Κατά τη συνάντηση, οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε συνοπτική ανασκόπηση του ευρύτατου φάσματος των εξαίρετων διμερών σχέσεων Κύπρου - Αιγύπτου και συζήτησαν τις περιφερειακές εξελίξεις, ενώ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο Σίσι για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE