Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram ο Έλληνας τουρίστας έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική».
Δείτε την ανάρτηση
Η ανάρτηση της φωτογραφίας και η αναδημοσίευσή της από τουρκικά μέσα ενημέρωσης προκάλεσε τις αντιδράσεις Τούρκων στα social media με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν προκλητική και αρκετούς να επιρρίπτουν ευθύνες στις τουρκικές αρχές που, όπως σημειώνουν, επέτρεψαν την κίνηση αυτή.
Bu yavşak birdaha ülkeye sokulmasin Ayasofya'nın üst katı derhal cami yapılsın
— 58Osmanli58 (@58FSM1453) March 16, 2024
Αρκετοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που επέλεξαν να απαντήσουν με απαράδεκτο και προληκτικό τρόπο γράφοντας, μεταξύ άλλων «ελπίζω να γνωρίζειςω κολύμπι», «η θάλασσα είναι κρύα αγάπη μου», «σου λείπει το κολύμπι» κάνοντας έμμεση αναφορά στην καταστροφή της Σμύρνης.
Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις Τούρκων στα social media:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις