Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Ελβετία!

Αεροπλάνο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Ελβετία!

Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου σε χωράφι στη βόρεια Ελβετία, ενώ ακολούθως μπήκε σε διπλανό δρόμο όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία.

Ο πιλότος του αεροπλάνου και ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε η αστυνομία.

Εικόνες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν μια στήλη μαύρου καπνού να υψώνεται πάνω από μια αγροτική και κατοικημένη περιοχή.

Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στην ελβετική πόλη Holziken, περίπου 30 χιλιόμετρα (19 μίλια) νότια του σημείου όπου ο ποταμός Ρήνος αποτελεί το σύνορο μεταξύ της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.