Βίκυ Λέανδρος: Ατύχημα για την τραγουδίστρια - Έπεσε από τη σκηνή σε συναυλία στο Αννόβερο

Βίκυ Λέανδρος: Ατύχημα για την τραγουδίστρια - Έπεσε από τη σκηνή σε συναυλία στο Αννόβερο

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της, στο Αννόβερο την Παρασκευή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την γερμανική BILD, η Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου. Αμέσως, όσοι ήταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η τραγουδίστρια στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη σκηνή όπου συνέχισε να τραγουδά.

Δείτε βίντεο από τον κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει την τραγουδίστρια:

 

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι» είπε η ίδια μιλώντας στη BILD. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο».

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» συμπλήρωσε η Βίκυ Λέανδρος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE