Ανάβουν φλας δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε πότε και σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας δέκα νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε πότε και σε ποια σημεία

Σε άλλα τρία σημεία, στην επαρχία Λεμεσού, επεκτείνεται από την ερχόμενη Τρίτη, 19 Μαρτίου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης. Συγκεκριμένα θα τεθούν σε λειτουργία δέκα νέες σταθερές κάμερες, σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Λεμεσού.

Από τις δέκα νέες κάμερες, οι τέσσερις θα ελέγχουν παραβάσεις που αφορούν την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και της ταχύτητας, στη συμβολή των λεωφόρων Φρανκλίνου Ρούσβελτ και Ομονοίας. Άλλες τέσσερις συσκευές, θα ελέγχουν τις ίδιες παραβάσεις, στη συμβολή των λεωφόρων Νίκου Παττίχη και Σπύρου Κυπριανού, ενώ δύο συσκευές φωτοεπισήμανσης βρίσκονται τοποθετημένες στον κάθετο δρόμο Λιμανιού – Κάτω Πολεμιδιών, οι οποίες θα ελέγχουν την ταχύτητα των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι στόχος του συστήματος φωτοεπισήμανσης είναι η μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, για τις οποίες συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

BEST OF TOTHEMAONLINE