Πανικός στην Αγγλία - «Ανθρώπινο πόδι» επέπλεε στο νερό

Πανικός στην Αγγλία - «Ανθρώπινο πόδι» επέπλεε στο νερό

«Ένα ανθρώπινο πόδι επιπλέει στο κανάλι», ανέφερε σοκαρισμένος στην αστυνομία ένας περαστικός που εντόπισε κάτι... ανθρώπινο να επιπλέει στο νερό.

Σε θρίλερ μετατράπηκε η βόλτα ενός περαστικού σε ένα κανάλι στο Bradford της Αγγλίας, όταν αντίκρισε κάτι περίεργο να επιπλέει στα νερά.

Το... παράξενο αντικείμενο που θύμιζε έντονα «ανθρώπινο μέλος» σκόρπισε τον πανικό σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς οι παρόντες θορυβήθηκαν ότι το αντικείμενο επρόκειτο για πόδι ανθρώπου.

Οι Αρχές του Bradford έσπευσαν στο σημείο και αφού έβγαλαν από το νερό το υποτιθέμενο «ανθρώπινο μέλος», διαπίστωσαν ότι ήταν γύψινο, προερχόμενο πιθανώς από κάποια κούκλα καταστήματος.

Οι περαστικοί που εντόπισαν το «πόδι» ένιωσαν ανακουφισμένοι, καθώς στο μυαλό τους είχαν κάνει ήδη σενάρια... για στυγερή δολοφονία και serial killer!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE