«Εγώ έφταιγα για την παρεξήγηση», δηλώνει η γυναίκα που χτυπούσε και φώναζε υστερικά ο Μοναχός

«Εγώ έφταιγα για την παρεξήγηση», δηλώνει η γυναίκα που χτυπούσε και φώναζε υστερικά ο Μοναχός

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο όπου δείχνει μοναχό να χτυπάει με ζωνάρι πιστή στη Μονή Οσίου Αββακούμ.

Γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι αυτή που εικονίζεται στο βίντεο σε ανάρτησή της και ότι το βίντεο είναι παραποιημένο.

Συγκεκριμένα γράφει:

Αγαπημένοι φίλοι και μη
Με στεναχωρεί αφάνταστα ότι σας ανάγκασαν σήμερα να είσαστε δέκτες συγκεκριμένου βίντεο που «δείχνει» με σκληρό τρόπο ότι έτυχα «βάναυσου ξυλοδαρμου» από ένα Μόναχο της Ιερας Μονής του Οσίου Αββακούμ.

Λοιπόν σας διαβεβαιώ ότι το βίντεο είναι παραποιημένο. Ναι είχαμε ένα διαπληκτισμό με τον Μοναχό που προέκυψε από παρεξηγηση για την οποία έφταιγα εγω. Δεν συνεβη κατι που να μου άφησε τραύματα.

Δεν έχω παράπονο από τον Μοναχό, η μεταξύ μας παρεξήγηση λύθηκε και από την επόμενη μέρα οι σχέσεις μας είναι όπως πριν. Δηλαδή πολύ καλές. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!!

Αυτά τα έχω δηλώσει και στην αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE