ΠΑΡΑ-THEMA

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Μια είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γεννά ερωτηματικά γύρω από τις εξελίξεις στο κανάλι του Αρχαγγέλου αφού πλέον το Ελλαδικό κανάλι «αγοράζει τηλεοπτικό προϊόν» από Κύπρο και μάλιστα από ένα σταθμό ο οποίος θεωρείται ως ο μικρός αδερφός του Mega Ελλάδος.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Το Star λοιπόν, ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 21/9 θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του η σειρά «9 μήνες» παραγωγής του Mega Κύπρου, ενώ και το Κυπριακό κανάλι εδώ και δυο περίπου βδομάδες φιλοξενεί κάθε απόγευμα το τηλεπαιχνίδι του STAR «Τροχός της τύχης».

Η συνεργασία αυτή, όπως αντιλαμβάνεστε γεννά ερωτηματικά γύρω από τις σχέσεις Mega Κύπρου και Mega Ελλάδος, αφού στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο και οι σειρές ή εκπομπές που βλέπαμε στο κανάλι του Αρχαγγέλου ήταν όλες από τον «μεγάλο αδελφό».

Τι λένε από το Mega

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Mega Κύπρου, όπου και μας ανέφεραν ότι η συνεργασία με το Mega Ελλάδος ήταν και παραμένει άψογη, ενώ για την απόφαση να δοθεί η σειρά  «9 μήνες» στο Star λήφθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε.

To Mega εγκαινίασε μια καινούργια συνεργασία με το STAR αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας με τον σταθμό στην Ελλάδα ήταν το καταληκτικό σχόλιο.

Ας ελπίσουμε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία των δυο καναλιών και η ανοδική πορεία του Mega Κύπρου τη φετινή χρονιά να συνεχιστεί χωρίς οποιεσδήποτε εκπλήξεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top