Συνελήφθη 42χρονος για την έκρηξη σε κουρείο στη Λευκωσία

Συνελήφθη 42χρονος για την έκρηξη σε κουρείο στη Λευκωσία

Συνελήφθη σήμερα το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 42 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Πρόκειται για υπόθεση έκρηξης σε κουρείο, που συνέβη το βράδυ της 10ης Μαρτίου, 2024 στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων και την αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE