Πέρασαν χειροπέδες σε 43χρονο για τον εμπρησμό οχημάτων σε πρατήριο καυσίμων

Πέρασαν χειροπέδες σε 43χρονο για τον εμπρησμό οχημάτων σε πρατήριο καυσίμων

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων αναφορικά με υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 43 ετών, κάτοικος Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια των εξετάσεων και ερευνών αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 43χρονου ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE