Λάρνακα: Αγνωστος έπιασε απο τον λαιμό 19χρονη και την εξανάγκασε να του κανει στοματικό έρωτα.

Λάρνακα: Αγνωστος έπιασε απο τον λαιμό 19χρονη και την εξανάγκασε  να του κανει στοματικό έρωτα.

Δεν λένε να κοπάσουν τα κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 19χρονη από την Λάρνακα κατήγγειλε χθες το βράδυ (19/9) ότι άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε,  αφού πρώτα την  απείλησε ότι θα την σκοτώσει, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.
 
Σύμφωνα με 19χρονης ενώ η ιδια περπατούσε σε δρομο στην Λαρνακα, άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε, πιάνοντας την από το λαιμό και αφού την οδήγησε σε παρακείμενο πάρκο, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διερευνούν την υπόθεση   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE