Θλίψη: Πέθανε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο Κύπριος Δικηγόρος Μαρίνος Μακρίδης στην Ελλάδα – «Άνθρωπος με ανήσυχο μυαλό»

Θλίψη: Πέθανε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο Κύπριος Δικηγόρος Μαρίνος Μακρίδης στην Ελλάδα – «Άνθρωπος με ανήσυχο μυαλό»

Θλίψη σε φίλους και συγγενείς προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κύπριου Δικηγόρου Μαρίνου Μακρίδη στην Ελλάδα.

 Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε ο γνωστός νομικός, Κρις Τριανταφυλλίδης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έδωσε πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών κηδεύτηκε χθες στη Ρόδο όπου είχε, μετά το πέρας των σπουδών του, τη μόνιμη διαμονή του με την οικογένεια του και τον χώρο εργασίας του.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Έφυγε» μετά από πολύχρονη ,γενναία μάχη με το καρκίνο ο Κύπριος Δικηγόρος Μαρίνος Μακρίδης και κηδεύτηκε χθες στη Ρόδο όπου είχε, μετά το πέρας των σπουδών του, τη μόνιμη διαμονή του με την οικογένεια του και τον χώρο εργασίας του.

Παρα το πλευρό του ήσαν η για 50 σχεδόν χρόνια σύζυγος του Νίτσα και οι αγαπημένες του θυγατέρες.

Με τον Μαρινο γνωριστήκαμε στη πρώτη τάξη του Δημοτικού Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία και παραμείναμε  έκτοτε φίλοι δηλαδή για 64 τόσα χρόνια.

Στη πορεία διατελέσαμε συμφοιτητές στην Αγγλία και επαγγελματικοί συνεργάτες ως Δικηγόροι αμφότεροι.

Ο Μαρίνος ήταν άνθρωπος με ανήσυχο μυαλό, δημιούργησε ένα αξιολογότατο Δικηγορικό γραφείο στη Ρόδο και διακρινόταν για τον άμεμπτο χαρακτήρα του.

Το νέο του θανάτου του με ταξίδευσε πίσω σε ανέμελα παιδικά  χρόνια και αισθάνομαι τυχερός που στη ζωή μου είχα φίλο  τον Μαρίνο Μακρίδη.

Είμαι βέβαιος ότι με τον ίδιο τρόπο αισθάνονται οι πολλοί κοινοί μας φίλοι και γνωστοί.

Στη σύζυγο του, τις θυγατέρες και τα εγγονάκια του - η μια του θυγατέρα έχει παντρευτεί Κύπριο και ζει στη Κύπρο- εύχομαι να είναι πάντα καλά για να τον θυμούνται όπως ήταν: Ένας εξαίρετος άνθρωπος.

Θα μας λείψει.

Αιώνια του η μνήμη και μακάρι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE