Στις φλόγες όχημα μετά από τροχαίο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Στις φλόγες όχημα μετά από τροχαίο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν στις 23:23 σε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σε χωράφι δίπλα από τον δρόμο μεταξύ των χωριών Αναφωτία και Αγγλισίδες.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η πυρκαγιά στο όχημα προκλήθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα όπου το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και κατευθύνθηκε εκτός δρόμου.

Μια γυναίκα που εξήλθε του οχήματος έγκαιρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE