Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα αργά το βράδυ - Ζημιές και σε παρακείμενο αυτοκίνητο - Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές - Φωτογραφία

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα αργά το βράδυ - Ζημιές και σε παρακείμενο αυτοκίνητο - Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές - Φωτογραφία

Σε εμπρησμό αποδίδει, βάσει μαρτυρίας, η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας 46χρονου το βράδυ της Τρίτης στην Πάφο και η οποία επεκτάθηκε σε δεύτερο όχημα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο, όπου ο 46χρονος διατηρεί εστιατόριο.

Από την φωτιά το όχημα φέρεται να μετακινήθηκε, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλο αυτοκίνητο που βρισκόταν απέναντί του και το οποίο ανήκει σε 32χρονο. Αποτέλεσμα ήταν να μεταδοθεί η φωτιά και στο δεύτερο όχημα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Βάσει μαρτυρίας, ανέφερε ο κ. Νικολάου, πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια και αρχικά αυτή τέθηκε στο αυτοκίνητο του 46χρονου και ακολούθως επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο του 32χρονου.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη με σκοπό την διενέργεια εξετάσεων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Στις 22:14 ανταποκριθήκαμε σε πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα στο οδόστρωμα στη λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο. Ανταποκριθήκαμε με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά το πρώτο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και το δεύτερο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πρώτο όχημα και επεκτάθηκε στο δεύτερο που ήταν σταθμευμένο πίσω του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE