Ένοπλος κρατά ομήρους 17 ανθρώπους σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο - Τουλάχιστον δύο τραυματίες

Ένοπλος κρατά ομήρους 17 ανθρώπους σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο - Τουλάχιστον δύο τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία καθώς επιβάτες κρατούνται όμηροι σε λεωφορείο, ενώ, δύο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, 17 άνθρωποι κρατούνται όμηροι, ανάμεσά τους και παιδιά, μέσα σε ένα λεωφορείο το οποίο είναι σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό Sao Cristovao, στο κέντρο της πόλης. Η περιοχή αποκλείστηκε και ένας διαπραγματευτής έφτασε στο σημείο για να έρθει σε επαφή με τον απαγωγέα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Άνθρωποι που έδωσαν συνέντευξη στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι Globo News είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στον τερματικό σταθμό. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον σταθμό λεωφορείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αυτή την Τρίτη (12) αργά το απόγευμα και το βράδυ, να αλλάξουν τα εισιτήριά τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Δίνει μάχη 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανατράπηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE