Εντοπίστηκε νεκρός ο 75χρονος Παναγιώτης - Είχε δηλωθεί ως ελλείπον

Εντοπίστηκε νεκρός ο 75χρονος Παναγιώτης - Είχε δηλωθεί ως ελλείπον

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα, ο Παναγιώτης Κλείου, 75 ετών, κάτοικος Τσερίου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία του, από χθες Δευτέρα, 11 Μαρτίου.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 75χρονου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, σήμερα Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που γίνονταν για εντοπισμό του, από την Αστυνομία, με τη συνδρομή και της Πολιτικής Άμυνας, ο 75χρονος εντοπίστηκε να κείτεται χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, σε χωράφι στην κτηνοτροφική περιοχή Τσερίου, λίγο μετά τις 2.30 το απόγευμα της Τρίτης. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Σε σχέση με τις συνθήκες και αίτια θανάτου του 75χρονου, προγραμματίζεται η διενέργεια νενομισμένης νεκροτομής και μεταθανάτιας ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό, η οποία δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις. Από τις εξετάσεις που έχουν γίνει στη σκηνή, δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Οι συνθήκες και αίτια θανάτου του 75χρονου διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE