Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ένοχος κρίθηκε 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πόσα χρόνια «έφαγε» στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων – ΥΔΥΕΠ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, το αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 30χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE