Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Ήταν παρών στην Μητρόπολη Ταμασού ως μάρτυρας ο Χρίστος Χρίστου - Όλα όσα δήλωσε

Σκάνδαλο Μονής Αββακούμ: Ήταν παρών στην Μητρόπολη Ταμασού ως μάρτυρας ο Χρίστος Χρίστου - Όλα όσα δήλωσε

Στην Μητρόπολή Ταμασού όταν έγινε η μεταφορά και η καταμέτρηση των χρημάτων από τη μονή Οσίου Αββακούμ, ήταν και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», στον ΑΝΤ1, η παρουσία του στη Μητρόπολη Ταμασού έγινε υπό την ιδιότητά του ως μέλος της θρονικής επιτροπής, που ασχολείται με τα της λειτουργίας της Μητρόπολης.

Δεν απάντησε, ωστόσο αν το ποσό που μεταφέρθηκε ήταν όντως 800.000 ευρώ, ενώ όπως τόνισε, απαντήσεις θα δοθούν από την Μητρόπολη. 

«Είχα φτάσει αργά το απόγευμα εκεί. Ήμουν μάρτυρας και παρατηρητής της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, δηλαδή της εξέτασης μοναχών και εμπλεκομένων από το δικαστήριο της Μητρόπολης. Υπάρχουν μάρτυρες και τεκμήρια και δεν θα αποκαλύψω λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναστάτωση στο χωριό

Μεγάλη ησυχία επικρατεί στο σημείο της Μονής, στο Φτερικούδι. Όπως μετέδωσε και σε ζωντανή σύνδεση ο ΑΝΤ1, απόλυτη ησυχία επικρατεί στην περιοχή μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE