Απίστευτο! Βρέφος στη Συρία γεννήθηκε με θραύσμα οβίδας στο κεφάλι! (Video)

Απίστευτο! Βρέφος στη Συρία γεννήθηκε με θραύσμα οβίδας στο κεφάλι!  (Video)

Ολόκληρη η οικογένεια της μικρής τραυματίστηκε στη βομβιστική επίθεση αλλά επέζησε.

Έγκυος μητέρα που τραυματίστηκε στη βομβιστική επίθεση στο Χαλέπι της Συρίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της ίδιας και του παιδιού της.

 

Η μητέρα του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την επίθεση και οι γιατροί την μετέφεραν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να την υποβάλλουν σε καισαρική τομή.

Το κοριτσάκι που γέννησε δεν ανέπνεε και οι γιατροί έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρει την πρώτη της ανάσα. Μερικά λεπτά μετά με ανακούφιση άκουσαν το πρώτο της κλάμα.

Το νεογέννητο πλάσμα είχε ένα θραύσμα οβίδας στο κεφάλι του από τον τραυματισμό της μητέρας της και μετά από προσπάθεια οι γιατροί κατάφεραν να το αφαιρέσουν.

Ολόκληρη η οικογένεια της μικρής τραυματίστηκε στη βομβιστική επίθεση αλλά επέζησε. Η μητέρα της και τα τρία της αδέλφια.

Οι γιατροί που έσωσαν τη μικρή και τη μητέρα της πρότειναν να την ονομάσουν Αμάλ, που σημαίνει ελπίδα στα Αραβικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE