Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος φέρεται ότι ήταν συχνός θαμώνας καταστήματος τυχερών παιχνιδιών.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Πολυχρονόπουλος φαίνεται ότι είχε επισκεφθεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές, όπως προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.

Πόνταρε 500.000 ευρώ και έχασε 180.000 ευρώ

Οι αρχές, που έκαναν τεράστια έρευνα διαπίστωσαν ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ.

Οι λογαριασμοί από τους οποίους αντλήθηκαν τα χρήματα ήταν αυτοί που πολίτες κατέθεταν χρήματα για να προσφέρουν βοήθεια.

Παράλληλα, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» φέρεται ότι είχε ποντάρει 200.000 ευρώ και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal. Σε αυτήν την περίπτωση φέρεται να έχει χάσει 160.000 ευρώ, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας.

Πηγή: protothema.ge

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE