Ο Σάκης Ρουβάς κριτής στο «The Voice»! Η πρόταση έγινε όμως….

Ο Σάκης Ρουβάς κριτής στο «The Voice»! Η πρόταση έγινε όμως….

Ο Μιχάλης Κουινέλης δήλωσε ότι δεν θα είναι στο επόμενο The Voice. Φήμες ήθελαν στη θέση του να δούμε τον Σάκη Ρουβά! Ο Μιχάλης είχε πει: «δύο χρόνια ασχολήθηκα με αυτό πάρα πολύ και άφησα πίσω δικά μου πράγματα».

Οι φήμες για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Stavento στο The Voice 3, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το δημοφιλές talent show, όλο και φουντώνουν. Στα ονόματα που έπεσαν στο “τραπέζι” ήταν κι αυτό του Σάκη Ρουβά.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο θέλουν τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο να έχουν δεχθεί πρόταση για να καθίσουν στη θέση του Μιχάλη Κουϊνέλη, με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να έχει… προβάδισμα, λόγω και της προηγούμενης εμπειρίας του από την παρουσίαση του «X Factor».

Ωστόσο όταν ο ίδιος ρωτήθηκε γι’ αυτές τις φήμες από την εκπομπή Happy Day, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2015, και απάντησε με πολύ απόλυτο τρόπο: “Ούτε Καν”, δείχνοντας έκπληκτος με την ερώτηση του δημοσιογράφου.

Όπως εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι τόσο «busy» αυτή την περίοδο που όχι μόνο δεν θα πήγαινε στο The Voice αλλά και σε κανένα άλλο talent show

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.