Κατερίνα Στικούδη: Η υπέροχη φωτογραφία την ώρα που θηλάζει

Κατερίνα Στικούδη: Η υπέροχη φωτογραφία την ώρα που θηλάζει

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Βαγγέλη Σερίφη.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Βαγγέλης Σερίφης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στην οποία την βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της και να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της ενώ ταυτόχρονα διαβάζει παραμύθι στον πρωτότοκο γιο της, Βύρωνα.

"Για πείτε μου κάτι για τη γυναίκα. Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας. Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας."

Δες την ανάρτηση

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DjRicoNevma (@djrico99)

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE