Εμπρησμός ήταν η φωτιά στο όχημα του 64χρονου πρώην αξιωματικού της ΑΔΕ - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Εμπρησμός ήταν η φωτιά στο όχημα του 64χρονου πρώην αξιωματικού της ΑΔΕ - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε όχημα που ανήκει σε 64χρονο συνταξιούχο πρώην αξιωματικού της ΑΔΕ Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 22:10 περίπου το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 64χρονου στην Πάφο που βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στην Γεροσκήπου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Το όχημα είναι αξίας 12.000 ευρώ, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό την σύλληψη των δραστών ενώ εξετάζεται κατά πόσο η νέα εγκληματική ενέργεια σχετίζεται και με τις προηγούμενες που αφορούσαν λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, συνεχίζουν τα πτητικά μέσα

LIVE: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, συνεχίζουν τα πτητικά μέσα

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της νεκρούς. Tο ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE