Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το τελευταίο περιστατικό εγκατάλειψης σκύλου και τοποθέτησής του σε κλουβί με άλλο σκύλο, οδήγησε στον αποκαρδιωτικό θάνατό του».
Προστίθεται ότι «ο Δήμος Αθηένου και η ομάδα εθελοντών του καταφυγίου του Δήμου, στέλνουν ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη εφαρμογής της νομοθεσίας για την ευημερία των ζώων, αλλά και για τις υποχρεώσεις και την επιμόρφωση των ιδιοκτητών σκύλων. Ο Δήμος πρόκειται να λάβει άμεσα πρόσθετα μέτρα για έλεγχο της κατάστασης, που ταλαιπωρεί την περιοχή και δεν θα επιτρέψει να συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι σκύλοι απαγορεύεται να αφήνονται από τους ιδιοκτήτες τους αδέσποτοι ή έξω από το καταφύγιο των σκύλων. Στην περίπτωση που οι παραβάτες εντοπιστούν, θα καταγγέλλονται και θα επιβάλλεται αυστηρό πρόστιμο».
Ο Δήμος Αθηένου καλεί «όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων για πλήρη συμμόρφωση σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Σκύλων Νόμου, 184(1)/2002, για την εγγραφή και τη σήμανση των σκύλων τους και την έκδοση άδειας κατοχής και εμβολιασμού τους».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις