Όχημα 64χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Εκτεταμένες οι ζημιές – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Όχημα 64χρονου «τυλίχθηκε» στις φλόγες: Εκτεταμένες οι ζημιές – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Παρασκευής (08/03) λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:00 λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. 

Η σκηνή αποκλείστηκε, για να συνεχιστούν οι εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου (09/03) ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE