Κατεχόμενα: Δόθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε ακόμα 359 αλλοδαπούς

Κατεχόμενα: Δόθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε ακόμα 359 αλλοδαπούς

Με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» χορηγήθηκε άδεια αγοράς ακίνητης περιουσίας σε 359 αλλοδαπούς υπηκόους, εκ των οποίων 334 είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 25 υπήκοοι τρίτων κρατών, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις Πόστασι» γράφει ότι «το υπουργικό συμβούλιο» αποφάσισε «να χορηγήσει την απαραίτητη άδεια σε συνολικά 359 πρόσωπα, 334 Τούρκους υπηκόους και 25 υπηκόους τρίτων κρατών, των οποίων τα ονόματα και τα στοιχεία της ακίνητης ιδιοκτησίας που επιθυμούν να αγοράσουν αναφέρονται στον κατάλογο που επισυνάπτεται στην εισήγηση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE