Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Ευανθία Σάββα: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Αραδίππου

Την υποψηφιότητα της για την αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αραδίππου, εξήγγειλε σήμερα η πρώην βουλευτής Λάρνακας του ΑΚΕΛ, Ευανθία Σάββα.

Σε ανακοίνωση της η κα. Σάββα αναφέρει ότι «με συνεργασία και συλλογική δουλειά που θα επικεντρώνεται στη διαφάνεια, στη χρηστή διοίκηση, στην αμεσότητα και στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους δημότες, θα συνδιαμορφώσουμε μαζί το νέο Δήμο στα μέτρα των αναγκών μας. Γιατί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτό που πάντα θα μετρά είναι ο άνθρωπος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.